Blog

Actua   |  Guy Van den Branden staat weer voor een grote uitdaging.

Het zijn spannende tijden voor Operations Manager Guy Van den Branden. Hij leidt niet alleen de verbouwingen van de winkel in Berchem in goede banen, maar hij zit ook in volle voorbereiding.

Tips & Tricks   |  Wat jij kunt doen om de biodiversiteit te stimuleren

De opwarming van de aarde en biodiversiteit komt steeds meer in de media, maar wat is biodiversiteit en hoe kan ik helpen? Origin'O geeft je enkele tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan

Actua   |  Tim Brys en Niels Van Zandweghe: op weg naar Tokyo

De Olympische koorts stijgt zoetjesaan bij Origin’O-ambassadeurs Tim Brys en Niels Van Zandweghe. Er resten nog vier maanden tot aan de Olympische Spelen. De trainingen worden progressief opg

Tips & Tricks   |  5 kruiden voor je lenteschoonmaak

Van zodra die eerste lentezon door de wolken komt piepen voel je die extra energie. Je krijgt goesting om heel je huis van stof en rommel te ontdoen. Jazeker, je woning heeft daar ongetwijfeld deug

Producent in de kijker   |  Producent in de kijker: witloofboer Marc

Marc Vander Hauwert is de eigenaar van zijn eigen bio-witloofkwekerij. Hij is één van de weinigen die lekkere witloof weet te telen op een biologische manier en in volle grond. &

Producent in de kijker   |  Producent in de kijker: Biogarant

Bio-Garant is een erkend biologisch tuinbouwbedrijf in Steenhuffel, bij Londerzeel.Het familiebedrijf van Linda, Philippe en Stijn Sergooris is de oplossing voor al wie op zoek is naar gezonde en g

Producent in de kijker   |  BioBees, al 40 jaar bio op uw bord

BioBees teelt al 40 jaar biologische groenten. De biologische boerderij uit Ternat groeide vanuit Luc Pauwels zijn bezorgdheid voor het milieu en de gezondheidsaspecten van de voedselproductie.

Voeding   |  De eerste Ekoplaza winkel in België geopend in Alsemberg

De biowinkels van Origin’O zullen geleidelijk aan omgevormd worden tot Ekoplaza winkels in de loop van 2021. De winkel in Alsemberg was het eerst aan de beurt en opende al z’n deuren op

Tips & Tricks   |  Zo maak je het toch nog gezellig tijdens de feestdagen

De feestdagen zullen er dit jaar helemaal anders uitzien. Geen kerstmarkten en geen uitgebreid familiefeest. Maar dan maken we het thuis toch gewoon gezellig? Zo doe je dat!

Voeding   |  Hoe ga je voedselverspilling tegen?

Volgens Milieu Centraal gaat 14% van wat we dagelijks eten, de vuilbak in. Met onze tips ga je voedselverspilling tegen.

Oudere berichten
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies