Geroosterde spruitjes met rode ui

Geroosterde spruitjes met rode ui

personen: 2 bereidingstijd: 25min niveau: eenvoudig

ingrediënten

    • 500 gr spruitjes
    • 250 gr rode ui
    • Verse tijm
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel ahornsiroop
    • 1 eetlepel balsamicoazijn

bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 ° c
  2. Blancheer de spruitjes 1 minuut in zout water
  3. Giet ze af en spoel ze onder koud water
  4. Doe de spruitjes samen met de rode ui en tijm in een ovenschaal
  5. Besprenkel met olijfolie, ahornsiroop en balsamico
  6. Breng op smaak met peper en zout
  7. Rooster de spruitjes ongeveer 20 minuten, tot ze beetgaar zijn
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies