Was de spinazie en zwier deze grondig droog in een slazwierder. Mix de drooggezwierde spinazie samen met de eitjes, lookpasta, peper en zout en een scheutje olijfolie tot een felgroen mengsel.
Leg bakpapier in een grote rechthoekige ovenschaal en zorg dat het zo effen mogelijk ligt. Verdeel het spinaziemengsel erover en zorg dat het niet dikker is dan 3 mm.
Gebruik desnoods 2 ovenschalen met bakpapier als je nog mengsel over hebt.
Bak gedurende 12 minuten in de voorverwarmde oven. Het mengsel mag niet meer aan je mes kleven wanneer je er voorzichtig aan voelt. Laat de schaal even afkoelen en als ze wat afgekoeld is zet je ze nog even in de frigo. Na ongeveer 20 min. in de frigo, kan je het spinazievel uit de schaal halen door deze om te draaien op bv. een grote plank. Nu zit het bakpapier vanboven en kan je het makkelijk verwijderen.
Smeer het spinazievel gelijkmatig in met mierikswortelpasta.
Rol het vel voorzichtig op en snijd de lange rol in kleinere rolletjes van ongeveer 3 cm lang.