Balsamico champignons

Balsamico champignons

personen: 4 bereidingstijd: 10min niveau: eenvoudig

ingrediënten

    • 4 eetlepels olijfolie 
    • 3 teentjes look
    • 500 gr champignons in schijfjes
    • 3 eetlepels balsamicoazijn
    • 3 eetlepels witte wijn

bereiding

  1. Sauteer op een middelhoog vuur de fijngesneden look 1 à 2 minuten in olijfolie. Zorg dat de look niet bruin wordt.
     
  2. Voeg de champignons al roerend toe en laat 2 minuten garen.
     
  3. Voeg de balsamicoazijn en witte wijn toe. Laat nog 2 minuten doorkoken.
     
  4. Breng op smaak met zou en peper.
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies